Digitalizálási, nyomtatási és postázási megoldások

FPi 4700

Közepes levélforgalomra Egyszerűen kezelhető

FPi 4700

Az FPi-4700 gépcsalád bármely tagjával a postai előkészítést játszva tudja megoldani.
 
Az FPi-4700 gép segítségével havi 40.000 borítékolási feladatot is kényelmesen el tud végezni. Gyorsan, megbízhatóan és halkan készíti össze az egy vagy több lapos üzleti leveleket, számla kivonatokat, fizetési értesítőket kulturált formájú levelekké. Ez a berendezés nem csak intelligens, hanem könnyen kezelhető; és mivel kompakt kivitelű még helytakarékos is.

Összegyűjtés, hajtogatás, borítékolás, lezárás
Az előkészített dokumentumokból egyetlen folyamatban C6, C6/5 vagy C5 formátumú leveleket alakít ki, ahogyan ezt kívánják.
 
Mellékletek? Szórólapok? Nem jelentenek gondot!
A kiküldendő leveleikben válasz borítékot, kártyát, szórólapot is probléma mentesen tud elhelyezni, vagy a hajtogatási művelet alkalmazásával saját reklámanyagot is tud készíteni
 
Gyors, halk és erős
Az FP-4700 max. 3.800 borítékot készít össze óránként. A kompakt kialakítása és a viszonylag csendes működése miatt még a szokványos irodai környezetben is használható.
 
Két alapmodell
Az FPi-4720 alapmodell két lapadagolóval rendelkezik, amelyből a felső állomás nagy kapacitással került kialakításra, a nagyobb mennyiségű dokumentumok beviteléhez. Az FPi-4730 alapmodell három lapadagolós.
Mindkét modell szállítható kézi beállítású leválasztással ellátott alsó lapadagolóval. Ezáltal lehetővé válik speziális (fényes) és/vagy vastagabb (max. 1 mm) bevitelére is. 
 
Intelligens&Komfortos | FILL&START+
A Fill&Start funkciónak köszönhetően a gép felismeri, hogy melyik adagolóban van dokumentum, és egy olyan munkát (job) alakít ki amely önállóan elvégzi a teljes borítékolási folyamatot.
 
Többes lapbehúzás elleni védelem
Az első lap tényleges vastagságának megmérésével a rendszer védelmet nyújt a későbbi esetleges többes lap behúzása ellen.
 
Erőteljes hajtogatómű
A gép egy kiemelkedően erős hajtogatóművel épült. Egyszeres hajtogatáskor max. 10 lapot; kétszeres hajtogatáskor pedig 8 lapot képes egyetlen töltetté alakítani
 

 

Letölthető dokumentumok

FPi-4700 borítékológép prospektus