Digitalizálási, nyomtatási és postázási megoldások

Kisokos

Amit a borítékológépekről és a borítákolási folyamatokról tudni kell.

A napi postai küldemények, bérpapírok, számlák és postai küldemények automatikus borítékolása időt takarít meg, és lehetővé teszi a gyors reagálást az aktuális eseményekre. Kis mennyiség mellett is megéri beruházni egy borítékológépbe.

De melyik gép a megfelelő az Ön leveleinek mennyiségéhez? Itt hasznos információkat talál, a legjobb azonban, ha kapcsolatba lép velünk. Szakembereink nagy tapasztalattal rendelkeznek a megoldások terén, amit szívesen megosztanak Önnel.

Az Ön alkalmazásai, de a feldolgozandó mennyiségek is meghatározóak annak eldöntésében, hogy elégedett lesz-e egy egyszerű, kis asztali géppel, vagy a moduláris rendszerre van szüksége, ami nemcsak hasznos, hanem szükséges is az automatikus feldolgozáshoz.

Számos lehetőséget kínálunk Önnek, hogy optimálisan megszervezhesse leveleinek feldolgozását.

A világpiacon két nagy asztali borítékológép gyártó található. Annak érdekében, hogy a választékunk valóban optimális legyen az Ön számára, mindkét gyártó modelljét kínáljuk Önnek.

Mielőtt döntene, nagyon fontos, ha a lehető legpontosabban meghatározza egyéni igényeit.

  • Hány levelet kell naponta borítékolni?
  • Mennyit szeretne havonta borítékolnii?
  • Hány lap kerül a borítékba? 
  • Borítékol majd szórólapokat, meghívókat vagy akár tűzött prospektusokat?
  • Számlák vagy bérpapírok küldéséről van szó, ahol a borítékonkénti lapok száma változhat?

A sebesség, a formátumok, a lapok száma és a hajtogatási típusok:

Gépeinkkel óránként több száz vagy akár több ezer borítékot készíthet.

Attól függően, hogy a leveleket, a számlákat, a bér- és fizetési utalványokat, vagy a postai küldeményeket úgynevezett C6/5 vagy C5-ös borítékban küldi-e, a "C", a "Z", az oltárhajtás vagy az egyszeri (félbe) hajtás áll rendelkezésére.

Ha hajtogatás nélkül szeretne leveleket küldeni, akkor C4 formátumú borítékok feldolgozásához is találhat gépet.

Kiviteltől függően más típusú hajtások is lehetségesek, mint például a kettős párhuzamos hajtások, a kapuhajtások és a kereszthajtások, amelyeket elsősorban reklámküldeményekre használnak.

Eltérő számú lap kerül a borítékba?

Ezekre a dokumentumokra magas szintű biztonság vonatkozik. Ezen dokumentumok borítékolásához nem csak az a fontos, hogy különböző számú lapot csomagoljunk különböző borítékokba, hanem a gyorsaság mellett a biztonság a legfontosabb.

Ez a biztonság az optikai leolvasás használatával érhető el. Az OMR (optikai jelfelismerés) vagy adatmátrix kódok használatakor, OMR jelek vagy kódok kerülnek a dokumentumokra, amelyeket a gépbe telepített szkenner beolvas és értelmez. Az eredmény a maximális feldolgozási megbízhatóság.

Érdemes gyárilag felújított borítékológépet vásárolni?

A tervezett használattól függően előfordulhat, hogy magas szintű kényelemre vagy nagy sebességre van szüksége, de a szórványos vagy alacsony használat nem indokolja az új gépbe történő befektetést. Ezekre az esetekre kínálunk úgynevezett felújított modelleket.

Ezek a gépek fiatal, használt, többnyire gyárilag felújított modellek, amelyeket speciálisan képzett technikusok dolgoznak fel. Minden megmunkált alkatrészt nagyüzemben cserélünk, így a vadonatúj gépekhez hasonlóan 12 hónap garanciát adunk rájuk.

A vásárlás után minden: szervizszerződések, gépek karbantartása, javítása

A borítékolóknál sok egyedi mozgás van a gépben, amelyek időrendi sorrendhez kapcsolódnak. Ezért a precizitás a legfontosabb. A szakszerű és rendszeres karbantartás növeli a gép élettartamát és megbízhatóságát is.

A vásárlást követően szakműhelyünkkel és gyárilag képzett szerelőinkkel állunk rendelkezésére.

Közvetlenül az Ön telephelyén vagy műhelyeinkben javítjuk és karbantartjuk gépét. Ugyanakkor új vagy gyárilag felújított gép vásárlásakor szervizszerződést ajánlunk, amely fedezi a gép meghibásodásával vagy az alkatrészek elhasználódásával kapcsolatos összes költséget.

Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, hogy az Ön igényeinek leginkább megfelelő borítékolót ajánlhassuk!.