Digitalizálási, nyomtatási és postázási megoldások

FPI 5700/6700

Nagy levélforgalomra Egyszerűen kezelhető

FPI 5700/6700

Két professzionális berendezés az Önök leveleinek postai előkészítésére.

Az új FPi-5700 igény szerint kialakítható borítékolási megoldást kínál közepes és nagy mennyiségű level esetén. Gyorsan, megbizhatóan és halkan késziti össze a kiküldendő lapokat, egy vagy több oldalas küldeményekből álló postai levelekké.
 
A lapok betöltése max. 6 automata vagy speciális adagolóból történhet. További opcionális lehetőségek: 
“Maxi”, kettős kapacitású és rövid adagolók.
 
Választható boríték lerakók:

  • Jobb vagy bal oldali kidobó felfogó kosárral, vagy továbbitással egy következő berendezéshez .
  • Függőleges lerakó.

 A nagy méretű 7“ átmérőjű üvegdisplay-n megjelenő navigációs illetve működtetési utasításokkal a kezelő könnyedén tudja az egyes munkafolyamatokat kialakítani, letárolni, majd szükség esetén előhívni és elindítani.
 
Különösen hasznos tulajdonságok kerültek beépítésre:
Kézi adagolás; több lap egymás utáni bevitele azonos adagolóból; többes lap egyidejű behúzása elleni védelem; adagolók összekapcsolása; félautomata boríték beállítás; programozható és letárolható munkafolyamatok.
 
Preciz vezérlő kód olvasás a lapok teljes felületén a hibátlan összehordás érdekében. A CIS olvasóval, speciális beállítás nélkül is, érzékelhetők a szokásosan alkalmazott vezérlő kódok (OMR, OCR, BCR 1D & 2D).
 
Csatlakozási lehetőségek: LAN, WLAN, USB
 
Az FPi-6700 minden olyan funkcióval rendelkezik mint az FPi-5700. A különbség a terhelhetőségében rejlik, amely jelentősen nagyobb, és így az igen nagy mennyiségű borítékolások elvégzéséhez alkalmazható.
 
A maximális konfigurációr, mint az FPi-5700-nál, két maxi adagolóval és egy nagy kapacitású adagolóval (összesen 3.000 lap) építhető ki.
 
Azitt alkalmazott szabványos függőleges lerakó (Powerstacker) lehetőséget nyújt a boríték kidobó jobb vagy bal oldali működtetésére.
Nagyobb mennyiség esetén érdemes a kihordó szalagot használni (1.000 boríték).
 
A gép automatikusan vált takarék üzemmódra.