Digitalizálási, nyomtatási és postázási megoldások

FPI 2700

Közepes levélforgalomra Egyszerűen kezelhető

FPI 2700

Megnövelt teljesítmény a Prémium csomaggal:

Ha a kimenő posta előkészítésére egy sokoldalú és gazdaságos borítékolási megoldást keres, akkor az Ön irodájának a teljes körű megoldást az FPi-2700 borítékolási rendszer biztosítja. Küldeményét akár melléklettel; egy vagy több lapos napi postáját az FPi-2700 egy művelettel kulturált levéllé alakítja.

A kompakt irodai rendszer a már jól bevált borítékolási technológiát alkalmazva a teljesítmény és az újabb lehetőségek bő tárházát kínálja.

Nagyobb teljesítményt? Bármikor választható! 

A megfelelő licenc bevitelét követően a gép megnövelt teljesítmény kategóriába kerül, a sebesség 2500 boríték/órára nő, a hajtogató kapacitás
egyszeres hajtás esetén 8 lap.

Többszörös behúzás a lapadagolókból: 10 lap + 1 melléklet

A színes display-n megjelenő szöveges ábrák a számítógépes játékok szintjén vezetik a programozást.

Megbízható, sokoldalú, nagy teljesítményű

Betöltés gyűjtés, hajtogatás, borítékolás és lezárás.Max. 2000 boríték/óra sebesség érhető el C6, C6/5, vagy C5 formátumú borítékokba melléklettel vagy anélkül. (melléklet: szórólap, válaszboríték, stb.)

Könnyű kezelhetőség

Egy nagy méretű (7” átmérő) érintőképernyőn megjelenített grafikus menü rendszer biztosítja a gyermekjáték egyszerű kiszolgálást. Az egyes munkák tárolhatók és később bármikor lehívhatók

Választható kiépítettség

Válasszon a 4 lapadagoló változatból (1; 1.5; 2, 2.5) egy az Önök igényének megfelelőt. A legnagyobb, 2.5 állomásos kiépítés (FPi-2725) lehetővé teszi melléklet adagolóként egy maxi kivitelű egység csatolását. Ez utóbbi még kiegészíthető egy kézi beállítású leválasztással ellátott (FPi-2725/S) változattá.

Minden szokványos kód olvasása

Barkód (1D, 2D), vagy OMR, OCR -az opcionális CIS szkenner- beolvas bármilyen vezérlő kódot bárhol is, van az elhelyezve a lapon.

Egybe hajtogatás

Az FPi 2700 hajtogatás előtt összegyűjti a lapokat és max 5 lapos, ’C’, ’Z’ egyszeres vagy kettős paralel hajtogatású csomagként teszi azt borítékba.

Letölthető dokumentumok

FPi 2700 borítékológép prospektus